Veletrh pracovních příležitostí 2020

veletrh pracovních příležitostí 2020

Fakulta lesnická a dřevařská (FLD) pořádá další ročník Veletrhu pracovních příležitostí. Veletrh se uskuteční 27. února 2020 od 10:00 do 15:00 hod. v Menze ČZU.

Firmy/instituce budou představovat letošním i budoucím absolventům Fakulty lesnické a dřevařské (FLD) širokou nabídku pracovních míst na různé typy pracovních poměrů. Zároveň zástupci jednotlivých firem/institucí mají příležitost se podělit se studenty o cenné zkušenosti z praxe.

Studenti budou mít možnost osobně se setkat a pohovořit si se zástupci jednotlivých firem, porovnat jejich pracovní nabídky, získat cenné rady, informace a především kontakty, díky kterým zvyšují svoji šanci na uplatnění na trhu práce.

Během veletrhu jsou pro vás připravené jednotlivé přednášky firem/institucí, které si můžete poslechnout také v Menze ČZU.

Tak neváhejte a přijďte se podívat.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.