Veletrh pracovních příležitostí 2017

 

Na Fakultě lesnické a dřevařské se dne 23.2.2017 uskutečnil Veletrh pracovních příležitostí. Ten byl situován do dřevařského pavilonu.

Jednalo se o jednodenní workshop, na kterém se setkali studenti FLD se zástupci významných lesnických a dřevařských firem. Firmy představily budoucím absolventům FLD nabídku pracovních míst a další možnosti spolupráce.

Studenti měli možnost osobně se setkat a pohovořit si se zástupci jednotlivých firem, porovnat jejich pracovní nabídky, získat cenné rady, informace a především kontakty, díky kterým zvyšují svou šanci uplatnění na trhu práce.

VYSTAVOVATELÉ:

Lesy ČR, s.p. (informace ke stažení)

Kaiser s.r.o. (informace ke stažení)

ÚHÚL (informace ke stažení)

Lesprojekt východní Čechy, s.r.o. (informace ke stažení)

BJS Czech s.r.o. (informace ke stažení)

Kronospan (informace ke stažení)

Matrix a.s. (informace ke stažení)

PROGLES (informace ke stažení)

 

 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.